vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieGorj. Polițiști locali înlocuiți cu camere de supraveghere

Gorj. Polițiști locali înlocuiți cu camere de supraveghere

-Un primar din Gorj vrea să înlocuiască polițiștii locali cu 100 de camere de supraveghere. Edilul vrea sa-i prinda pe cei care aruncă deșeuri la întâmplare.

În localitate sunt angajați 7 polițiști locali, dar aceștia lucrează doar de la ora 16:00, astfel că până la acea oră nu se pot face controale. Camerele de supraveghere din comuna Bălești ar urma să fie administrate de polițiștii locali, potrivit digi24.ro.” Vor fi gestionate la centrul de comandă care va fi situat la sediul UAT-ului în biroul Poliție Locale, sub tutela Poliției Locale”, a declarat Mădălin Ungureanu, primar Bălești. După ce amplasează camerele, primarul se gândește să renunțe la o parte dintre polițiști.
În ultimii 7 ani, primăria a cheltuit pentru polițiștii  locali aproximativ 3 milioane de lei din bugetul local.

” Mie, Politia Locală dispărută, înseamnă doi kilometri de asfalt pe an. Știți cum e în administrație, îți calculezi totul în voturi”, a declarat primarul.

Sistemul de supraveghere din comuna Bălești a costat 2,2 milioane de lei prin PNRR și va fi pus în funcțiune în luna august.Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...