Firea pleacă de la Primăria Capitalei. Cui i-a delegat atribuțiile

Gabriela Firea

Printr-o dispoziție semnată pe 7 august, primarul general al Capitalei Gabriela Firea și-a delegat atribuțiile, pentru perioada 8-11 august, viceprimarului Aurelian Bădulescu.

„În exercitarea atribuţiilor de la art. 1 domnul Aurelian Bădulescu, viceprimar general, va fi sprijinit de către domnul Răsică Daniel Mihai, director general al Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control. În cazul absenţei domnului Aurelian Bădulescu, viceprimar general, atribuţiile prevăzute la art. 1 se deleagă domnului Răsică Daniel Mihai – director general al Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control”, se arată în dispoziţia Gabrielei Firea.

Sâmbătă, în Piața Victoriei, va avea loc un miting de protest, iar organizatorii spun că vor fi peste 250.000 de participanți.

Consilierul municipal Ciprian Ciucu amintește că, nici anul trecut, Firea nu a fost prezentă în Capitală. 10 August, deci Firea dispare din peisaj. La fel ca dată trecută, îi deleagă şi acum lui Bădulescu atribuţiile pe ordine publică. Dar ce să vezi, atribuţiile de primar pot ajunge chiar mai jos, la Şeful Poliţiei Locale. Asta dacă şi Bădulescu alege să dispară şi el ca măgarul în ceaţă”, a scris Ciucu pe pagina sa de Facebook.

La mitingul dedicat diasporei organizat anul trecut, pe 10 august 2018, la care au fost prezenţi zeci de mii de manifestanţi, au avut loc incidente violente, soldate cu o intervenţie în forţă a Jandarmeriei pentru evacuarea Pieţei Victoriei. Mai multe sute de persoane au fost rănite, fiind deschisă o anchetă privind modul de intervenţie a forţelor de ordine în urma mai multor plângeri penale depuse

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.