duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieCiucă pleacă la Bruxelles. Se va întâlni cu preşedinta Parlamentului European Roberta...

Ciucă pleacă la Bruxelles. Se va întâlni cu preşedinta Parlamentului European Roberta Metsola

-

Premierul Nicolae Ciucă va efectua o vizită la Bruxelles, miercuri şi joi, însoţit de ministrul de Externe Bogdan Aurescu şi ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu. Ciucă va avea întrevederi cu preşedinta Parlamentului European Roberta Metsola.

Premierul Ciucă va avea de la 10.00, ora Bruxelles-ului, o întrevedere cu Iulia Matei, ambasador, reprezentantul permanent al României pe lângă Uniunea Europeană COREPER II. De la 11.10 va avea o întrevedere cu preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola.

De la ora 11.55, Nicolae Ciucă va discuta cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen. De la 12.50 va avea o întrevedere cu Dan Neculăescu, reprezentant permanent al României la NATO.

De la 14.10, ora Bruxelles-ului, premierul Ciucă şi secretarul general al NATO vor susţine o conferinţă de presă comună.

De la ora 15.00, Nicolae Ciucă va avea o întrevedere cu prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo.

De la ora 16.20, premierul va avea o întrevedere oficială cu Manfred Weber, eurodeputat, preşedintele Grupului PPE din Parlamentul European, iar de la ora 18.20, prim-ministrul României are programate consultări cu reprezentanţii comunităţii de afaceri române şi belgiene.

Joi, prim-ministrul Ciucă va avea, de la ora 8.15, o întrevedere cu delegaţia europarlamentarilor români. De la ora 10.00 se va vedea cu Adina Vălean, comisarul european pentru transport.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...