Carnagiu pe un drum național din județul Ialomița

Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 2, în judeţul Ialomiţa. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, unul dintre răniţi urmând a fi preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus la un spital din Bucureşti, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au anunţat că Detaşamentul Urziceni intervine, miercuri după-amiază, la un accident rutier produs pe DN 2, la ieşirea din municipiul Urziceni spre Buzău.

„Evenimentul s-a soldat cu 7 victime, motiv pentru care la nivelul judeţului s-a activat Planul Roşu de intervenţie. Trei dintre victime au decedat pe loc, iar alte 4 sunt rănite, conştiente”, a transmit ISU Ialomiţa.

ISU Ialomiţa a mobilizat la locul accidentului două autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanţă SMURD şi 12 cadre. De la SAJ Ialomiţa au intervenit patru ambulanţe SAJ cu medic, în sprijin deplasându-se la accident şi o aeronavă medicală şi o ambulanţă SAJ din municipiul Bucureşti. 

Dintre cei patru răniţi, doi cu traumatisme mai uşoare au fost preluaţi de SAJ şi transportaţi la Spitalul din Urziceni, una a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la Bucureşti şi cea de-a patra este la locul intervenţiei şi va fi dusă cu elicopterul SMURD la Bucureşti.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că în accidentul de pe DN 2 au fost implicate două autoturisme, care s-au ciocnit frontal. Traficul a fost blocat în urma accidentului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.