Campanie de informare publică privind vaccinarea anti-Covid, lansată de Guvern

Guvernul va lansa astăzi o companie de informare publică privind vaccinarea împotriva Covid-19. Ceremonia urmează să aibă loc la Palatul Victoria, începând cu ora 12.00.

„Joi vom lansa o campanie media pro-vaccinare. Avem aceste voci care sunt peste tot, anti-vaccinare, iar rolul meu este acela de a veni cu o campanie mai gălăgioasă, nu ştiu dacă pot să o fac la fel de creativă, nu mă pricep la aşa ceva, cei care sunt acolo văd că au resurse foarte mari şi sunt foarte mulţi, dar eu încerc să fiu mai gălăgios şi mai prezent”, a declarat prim-ministrul Florin Cîţu, la Radio Guerrilla.

Premierul susține că obiectivul campaniei de vaccinare este de a elimina pandemia de COVID-19.

„Vedem că avem cifre foarte bune în ceea ce priveşte reducerea ratei de pozitivare. (…)Rolul campaniei de vaccinare este acela de a scăpa de pandemie. Acea campanie de vaccinare pe care am făcut-o în ultima perioadă a avut rezultate. Valul trei am văzut că a dispărut. Avem aceste rezultate, nu avem niciun motiv să nu mergem cu această campanie de relaxare mai departe – 1 iunie, 1 iulie, 1 august”, a adăugat Cîţu, potrivit Agerpres.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.