miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieBătaie la un Liceu din Tecuci. Trei elevi se lovesc cu pumnii...

Bătaie la un Liceu din Tecuci. Trei elevi se lovesc cu pumnii și picioarele

-

Scene violente la un Liceu din orașul Tecuci, județul Galați. Două fete și un băiat se lovesc cu pumnii și picioarele. Inspectoratul Școlar a început o anchetă, iar elevii bătăuși se vor alege cu nota scăzută la purtare.

Conflictul violent s-a petrecut ieri, într-o pauză, la Colegiul Național de Agricultură și Economie „Calistrat Hogaș” din Tecuci, în una din clasele a X-a. Pe imagini se observă cum două fete se iau la bătaie, iar la un moment dat intervine și un băiat.

 „În timpul pauzei, două fete au plecat de la motiv banal, uneia dintre ele i s-a părut că cealaltă se uită mai ciudat la ea. Au sărit niște băieți să le despartă. Imediat, doamna dirigintă a fost chemată de unul dintre băieți. A venit imediat cu doamna director adjunct și au început o anchetă. Au fost rugate să nu filmeze și sigur să nu distribuie filmulețe. Sigur, fetele au spus da, dar noi am observat că lucrurile nu s-au întâmplat așa, filmulețul fiind distribuit. A început și o consiliere cu cele două fete. Fiind destul de apropiate, doamna dirigintă le știe foarte bine.  Au fost întrebate ce s-a întâmplat. Au spus că pur și simplu  s-au enervat și nu au mai putut să-și țină nervii în frâu.. Ideea este că la momentul de față, bănuiesc că sunt prietene nu mai au nicio problemă”, a declarat Adrian Silivestru, inspector în cadrul ISJ Galați.

Directoarea liceului spune că la mijloc ar fi o relație de iubire.

„A fost un conflict spontan în sala de clasă, în timpul pauzei, între două eleve și și fratele geamăn al elevei agresate. Toți copiii sunt din aceeași clasă. S-a luat de la niște jigniri, discuții între copii, în ceea ce privește relația de iubire cu un băiat, ceva legat de prietenie”, spune Cristiana Bârzu, directorul liceului.

Polițiștii din Tecuci s-au autosesizat după ce au văzut imaginile și au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci s-au autosesizat și au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, cercetările urmând să stabilească identitatea persoanelor care apar în imagini și împrejurările în care s-a produs incidentul”, a spus Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Poliției Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...