duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieAUR va protesta în faţa Ambasadei Federaţiei Ruse

AUR va protesta în faţa Ambasadei Federaţiei Ruse

-

Reprezentanții AUR condamnă invazia militară rusă asupra Ucrainei și anunță într-o postare pe Facebook că vor organiza un protest în fața Ambasadei Federației Ruse.

„Condamnăm invazia militară a Rusiei în Ucraina. Suntem îngrijorați de soarta etnicilor români din nordul Bucovinei și sudul Basarabiei dar și de amenințările repetate asupra teritoriului României. AUR va organiza un protest în fața Ambasadei Federaţiei Ruse la ora 18:00”, anunță AUR într-o postare pe Facebook.

Vladimir Putin a anunțat joi dimineață o operațiune militară în Ucraina. Imediat după anunțul său, mai multe explozii au început să se audă în orașele ucrainene Kiev, Harkov sau Odesa, precum și în estul țării. Operațiunea militară a Rusiei este una complexă, cu atacuri de artilerie, aeriene și de pe mare. (detalii aici)

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...