Angajată a Ministerului Sănătății, infectată cu COVID-19. 12 persoane au fost izolate la domiciliu

covid

O angajată a Ministerului Sănătăţii a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, aceasta fiind internată într-o unitate sanitară de boli infecţioase. Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a început o anchetă epidemiologică, iar 12 contacţi direcţi au fost izolaţi la domiciliu.

„Conform metodologiei, imediat după aflarea rezultatului testului, Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost identificați 12 contacți direcți care au fost izolați la domiciliu și li s-au recoltat probe. Ancheta epidemiologică va continua și în perioada următoare, până la identificarea și altor potențiali contacți accidentali, ce vor fi testați, conform metodologiei de caz”, a precizat Ministerul Sănătății.

În cursul zilei de astăzi se va realiza dezinfecția spațiilor unde își desfășura activitatea angajatul MS, precum și contacții acestei persoane.

„Mai mult, într-o etapă imediat urmatoare se va face încă o dezinfecție a tuturor spațiilor și birourilor din MS și se vor lua măsuri suplimentare de protecție a personalului care își desfășoară activitatea în clădirea centrală.
Precizăm că, angajata MS este internată într-o unitate sanitară de boli infecțioase”, a anunțat Minsiterul Sănătății.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.