duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieA murit interpretul de muzică populară Tiberiu Ceia

A murit interpretul de muzică populară Tiberiu Ceia

-

Interpretul de muzică populară din Banat, Tiberiu Ceia a murit la vârsta de 82 de ani, anunţul fiind fost făcut de colegii săi de la TVR Timişoara, unde prezenta o emisiune de muzică populară.

 Tiberiu Ceia s-a născut în 16 iulie 1940, la Timişoara. Printre melodiile sale se numără ”Frumoasă-i vecina noastră” sau ”Din copită murgu bate”, potrivit g4media.ro.

”Colegul nostru Tiberiu Ceia ne-a părăsit în urmă cu câteva minute. Tristeţea de a fi pierdut un om şi un artist excepţional nu va umbri bucuria şi şansa de a-l fi avut aproape ani mulţi. Marii artişti trăiesc atâta vreme cât opera lor rămâne vie. Iar Tiberiu Ceia ne va cânta, peste generaţii, de drag şi de dor. Drum luminat, dragă Tibi!”, a postat miercuri seară, pe pagina de Facebook, TVR Timişoara.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...