Festival SMART COMMUNITIES în București

SMART COMMUNITIES – Summit & Expo, singurul eveniment complet din România pe acest domeniu, care cuprinde conferință, spațiu expozițional și workshopuri specializate, va avea loc pe 16-17 martie, la București, World Trade CenterHotel Pullman, sala New York, începând cu ora 9.00.

Pe parcursul celor două zile vor avea loc prezentări ale reprezentanților administrației publice și ai mediului de afaceri, despre proiectele pe care le au comunitățile locale pentru perioada următoare și soluțiile de tip „smart city” pe care le propun companiile sau organizațiile non-profit.

Companiile vor avea specialiști prezenți la standuri pentru a oferi informații și pentru a face demonstrații ale soluțiilor pe care administrația publică le-ar putea adopta.

Prima zi a evenimentului se va încheia cu o sesiune maraton de prezentări ale ideilor inovatoare pentru dezvoltare orașe și comunități, susținute de start-upuri, membre ale Transilvania IT Cluster sau sprijinite de Iceberg+ și Spherik Accelerator, prin EIT Urban Mobility RIS HUB Romania.

A doua zi, pe data de 17 martie, vor avea loc trei workshopuri: „Proiecte sănătoase pentru orașe fericite”,  „Cum poate contribui brandul de oraș la dezvoltarea comunității” , „The Rise of Smart Cities – soluții pentru tranziția către orașe inteligente”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here