sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaUn tânăr înfiat își caută familia biologică în România

Un tânăr înfiat își caută familia biologică în România

-

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, Adrian Hampu, născut în România și adoptat de mic copil în Statele Unite ale Americii, vrea să-și cunoască părinții naturali.

El a publicat un anunț pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, unde cere ajutorul oamenilor pentru a afla cine sunt părinții săi naturali. „Am fost adoptat de la un orfelinat din Sibiu, dar întotdeauna am fost curios și am vrut să știu cine mi-a dat viață.”, a spus băiatul. El se numea la naștere Adrian Hampu și s-a nascut la Sibiu, pe data de 12 iulie 1989. Părinții săi, pe nume Eugenia și Crucian Hampu, aveau atunci domiciliul în localitatea Vupar din județul Sibiu. La doar 1 an și 4 luni el s-a îmbolnăvit și pentru că părinții nu l-au putut îngriji și l-au lăsat la spital. Ulterior, el a fost adoptat în SUA, unde a avut „o familie bună și iubitoare, potrivit jurnalemigrant.com.

Adrian vrea să-i strângă în brațe pe cei care i-au dat viață. „De aceea vă rog din suflet să îmi fiți alături și să distribuiți anunțul meu!”, este rugămintea lui. Toți cei care au informații care l-ar putea ajuta sunt rugați să se adreseze administratorilor paginii The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

„Salutari din NEW YORK!

Numele meu la naștere a fost ADRIAN HAMPU și m-am născut la data de 12 IULIE 1989 în SIBIU. Părinții mei se numeau EUGENIA și CRUCIAN HAMPU și aveau domiciliul în VUPAR jud. SIBIU. Mai știu de existența altor doi frati MARIUS și CRUCIAN HAMPU. Am aflat că atunci când aveam 16 luni am fost foarte bolnav motiv pentru care părinții mei m-au lăsat la spital din cauza condițiilor de trai precare. Am fost adoptat de la un orfelinat din Sibiu, știu asta de acum 20 de ani, având parte de o familie bună, iubitoare dar întodeauna am fost curios și am vrut să știu cine mi-a dat viață. De aceea vă rog din suflet să îmi fiți alături și să DISTRIBUIȚI anunțul meu și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini. Vă mulțumesc tuturor!”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...