Un tânăr adoptat în Italia își caută familia biologică din România, după 25 de ani

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care s-a născut în Suceava și a fost adoptat la vârsta de 3 ani de o familie din Italia, își caută familia biologică.

Acesta a oferit detalii pe grupul de Facebook, „Copiii niciodata uitati ai Romaniei” si roaga oamenii care au informatii sa-l ajute. „Numele meu la naștere a fost COSMAGĀ GHEORGHE și sunt nāscut la data de 20.10.1995 la Suceava. La numai 3 anișori am fost adoptat de la o grādinițā de copii din Suceava, de cātre o familie minunatā din Italia.

Sunt aici în cāutarea familiei mele, a fraților mei care dintotdeauna mi-am dorit sā îi cunosc. Știu despre tatāl meu cā se numea Cosmagă Gheorghe, iar acum ar avea vârsta de 63 de ani. De asemenea știu despre mama cā se numea Moroșan Georgeta, acum in vârstā de 66 de ani, nāscutā în Fălticeni, cu domiciliul în localitatea Gura Humorului, Mănăstirea Humorului, Suceava. Mai știu de existenta fratilor mei, Florentina, 34 ani, Florin, 38 ani, Lăcrămioara, 43 ani, si Adrian, 45 de ani.

La momentul adoptiei mele locuiau cu toții împreunā cu încā un unchi și o matușā în casa bunicilor mei din Poiana Mărului, Suceava”, spune tânărul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.