Ucigașul Elenei Șerban și-a aflat pedeapsa

Elena Raluca Șerban FOTO: Arhivă personală
Elena Raluca Șerban FOTO: Arhivă personală

Ucigașul Elenei Șerban a fost condamnat la pedeapsa maximă, închisoare pe viață, așa cum au cerut procurorii, potrivit La Stampa.

Gabrielle Falloni, italianul care a ucis-o cu sânge rece pe românca Elena Raluca Șerban într-un apartament din Aosta, capitala regiunii Valle d’Aosta, nu are probleme psihice și știa foarte bine ce face la momentul crimei, potrivit experților în sănătate mintală care au făcut o expertiză cerută de avocații inculpatului pe 1 decembrie 2021. 

Falloni apare în imaginile camerei de supraveghere din blocul în care locuia Elena. El a intrat şi a ieşit după câteva ore din imobil în ziua în care românca a fost ucisă. Totodată, anchetatorii au descoperit că cei doi vorbiseră în zilele dinaintea crimei la telefon şi pe reţelele sociale. Pe de altă parte, au fost găsite o serie de dovezi care indică faptul că Gabriel Falloni este cel care a ucis-o pe Elena Şerban.

Falloni are antecedente penale, notează Aosta Cronaca. În 2012 a fost acuzat de două prostituate din Roma că le-a sechestrat, violat şi bătut. Un an mai târziu, el a fost acuzat de o tânără din Sassari de tentativă de viol. Ulterior, Gabriel Falloni a fost arestat de carabinierii din Sassari tot pentru o tentativă de viol asupra altei tinere şi a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Cum s-a întâmplat totul

Italianul a fost primit de victima după ce împreună ar fi stabilit o întâlnire. Deşi Gabriel Falloni nu intenţiona să-i facă rău şi voia doar să se distreze, şi-a pierdut cumpătul în momentul în care i-a cerut fetei să participe la un joc erotic, dar a fost refuzat. A început atunci să o strângă de gât, iar Elena a intrat în panică şi a luat un cuţit să se apere şi a încercat să se refugieze în baie, unde de altfel a şi fost găsită a doua zi într-o baltă de sânge. Falloni a urmărit-o însă şi a dezarmat-o, apoi a ucis-o într-un acces de furie chiar cu cuţitul cu care fata încercase să se apere.  

La Nuova Sardegna vine însă cu o altă variantă, uşor diferită. Potrivit portalulului sard, italianul ar fi mărturisit că a devenit agresiv după ce ar fi fost tachinat de tânără. Însă şi mai recent, zilele trecute, Falloni ar fi mărturisit că ştia că tânăra avea bani cash şi se gândise să îi fure o parte din ei, nu însă să-i facă rău fizic.

Ar fi atacat-o însă cu furie când românca i-a refuzat o cerere şi apoi l-a ironizat. De altfel aceste ultime variante sunt susţinute şi de faptul că Gabriel Falloni a luat tot ce a găsit de preţ şi usor de transportat din casa româncei, inclusiv o geantă în care se aflau 6.000 de euro. El a luat patru telefoane găsite în casa Elenei şi câteva bijuterii şi a ieşit rapid din casă, lăsând-o pe tânără în agonie.  

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.