duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaPovestea ciobanului Ionuț, întors din Germania: „Eu rămân la oi, nu-mi mai...

Povestea ciobanului Ionuț, întors din Germania: „Eu rămân la oi, nu-mi mai trebuie străinătate!”

-

Un tânăr cioban din satul Deleni, județul Mureș, Ionuț Lazăr, s-a întors din Germania, unde a lucrat o vreme în construcții și spune că nu mai vrea să muncească în străinătate.

„Nici să nu mai aud de ea, las’ să meargă alții, eu rămân la oi! (…) Acasă n-ai stres, n-ai griji, ești oarecum în Raiul tău, ca pe o apă lină, așa… ești liniștit!”, a spus el, subliniind că acasă e raiul lui. Tânărul spune că se trezea la ora 5:00 dimineață și toată ziua nu lăsa barosul.

 „Când veneai acasă pe la șase, șapte seara, nici să mănânci nu-ți mai venea, numai să te pui în pat voiai, eram frânt de oboseală, nici mâncare nu-mi mai trebuia. Și dimineața devreme iar la lucru”, a povestit el, la Trinitas TV.

Colegii săi luau și 20 de euro pe oră, însă el, fiind tânăr și neexperimentat, muncea pentru mult mai puțin. „Am zis la un moment dat, eu nu mai stau, mă duc acasă. Și-așa se strâng oile de-acum, vin Paștile, trebuie să mă duc acasă. De-acolo am venit oarecum nebun”, a mărturisit tânărul păstor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...