Petrecăreţii, interzişi la Milano

FOTO: ShenXin/Pixabay.com
FOTO: ShenXin/Pixabay.com

Autoritățile din Milano au adoptat măsuri extreme pentru a opri viața de noapte zgomotoasă din zona aglomerată Porta Venezia.

CITEŞTE ŞI: 60 de români s-au luat la bătaie cu bâte şi cuţite, la Milano

Noul regulament interzice vânzarea de băuturi și mâncare la pachet în această zonă între anumite ore ale nopții. Interdicția este valabilă în zilele lucrătoare, de la miezul nopții până la ora 6 dimineața, și în nopțile de vineri și sâmbătă de la 1.30 la 6 dimineața, cel puțin până la 19 noiembrie.

Autoritățile impun interdicții incredibile petrecăreților, pe timpul nopții

Noua regulă a fost implementată în urma unor plângeri din partea rezidenților privind nivelul ridicat de zgomot și deranj cauzat de viața de noapte din zonă. Locuitorii din Porta Venezia au dat în judecată primăria la începutul acestui an, cerând măsuri pentru a restabili liniștea.

În zonele aglomerate

Interdicția se aplică în principal zonei aglomerate din Porta Venezia, care se întinde de la Piazza Oberdan până la via Melzo și via Lazzaretto. Această zonă este cunoscută pentru localurile sale, cluburi, și activitățile de noapte vibrante.

„Cred că și orașele ar trebui să se odihnească la fel ca noi, oamenii, și să aibă orare puțin mai potrivite pentru toată lumea”, a declarat Primarul orașului Milano, Giuseppe Sala.

Nu este pentru prima dată când Milano adoptă astfel de măsuri pentru a gestiona petrecăreții gălăgioși. În mai 2020, vânzările de alcool la pachet au fost interzise între orele 19.00 și 7.00, ca răspuns la încălcările normelor de siguranță COVID-19.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.