O bandă de români care a dat spargări în mai multe țări din Europa a fost anihilată

FOTO: tevenet/Pixabay.com
FOTO: tevenet/Pixabay.com

Polițiștii maghiari din Zalaegerszeg au reușit să prindă o bandă de români care a dat spargeri în mai multe țări din Europa. Polițiștii maghiari au început să meargă pe urma infractorilor după ce aceștia, în octombrie 2021 au dat o spargere la un magazin cu articole tehnice din Zalaegerszeg.

Hoții au intrat în magazin prin spargerea peretelui din spatele clădirii. Din magazin și din depozitul acestuia au fost furate telefoane mobile, tablete, ceasuri inteligente și căști în valoare de aproximativ 38 de milioane de forinți, ceea ce a declanșat o anchetă pentru furt de valoare însemnată săvârșit cu violențe asupra proprietății.

Polițiștii au explicat că autorii au cumpărat uneltele folosite la spargere cu două zile mai devreme într-un magazin de bricolaj din Siófok. De asemenea există imagini despre făptaşi şi maşinile lor.

Imaginile au dezvăluit că hoții au intrat în Ungaria din Austria cu două mașini cu numere de înmatriculare austriece și poloneze în ziua în care au cumpărat uneltele folosite la spargere și și-au rezervat cazarea la Siófok, de unde au plecat spre Zalaegerszeg pentru a verifica locația spargerii din județul Zala.

Din imagini a rezultat, de asemenea, că după obținerea prăzii, hoții au părăsit Ungaria către România. Polițiștii din județul Zala au luat legătura cu autoritățile din mai multe țări europene și au reușit să identifice cei patru cetățeni români care au săvârșit spargeri similare în Franța, Germania, Austria, Cehia și Slovacia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.