Moartea unei românce a șocat Italia. Autorul crimei a fost prins

Elena Raluca Șerban FOTO: Arhivă personală
Elena Raluca Șerban FOTO: Arhivă personală

O româncă de 31 de ani a fost ucisă într-un apartament în noaptea zilei de 18 aprilie. Elena Raluca Șerban era rezidentă în Lucca, Toscana și se mutase de aproximativ 3 săptămâni în localitatea Aostra. A fost găsită fără suflare, cu gâtul tăiat, de pompierii care au intrat în forță în apartament. Autoritățile au fost alertate de sora și mama ei care au încercat să intre în contact cu ea și nu răspundea. Potrivit La Repubblica, tânăra e originară din Galați.

Potrivit anchetatorilor, criminalul a fugit din regiune și a ajuns în Genova. Acesta ar fi avut intenția să ajungă în Sardinia, însă a fost prins de oamenii legii. Principalul suspect pentru crimă este Gabriel Falloni, un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din Sorso, provincia Sassari din Sardinia.

Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în clădirea în care locuia tânăra româncă. Anchetatorii ar fi găsit dovezi și în schimburi de mesaje dintre cei doi.

Bărbatul ar mai fi avut probleme cu legea. În 2014, acesta a fost arestat pentru o tentativă de viol asupra unei tinere de 21 de ani. Falloni o contactase pe tânără pe Facebook și i-a promis un loc de muncă la clinică medicală pe care spunea că el spunea că o conduce.

Tânăra a fost chemată la el acasă, a blocat-o încinzând ușa și a încercat apoi să o dezbrace. Fata s-a apărat, la zgâriat și l-a mușcat și a reușit să fugă și să alerteze forțele de ordine. Oamenii legii au descoperit că acesta era șomer.

Mai mult, în 2013, polițiștii l-au arestat pentru o altă tentativă de viol asupra unei femei din Sassari. Acesta a intrat în casa femeii sub pretextul că ar vrea să o închirieze. Femeia a reușit să scape baricadându-se în balconul apartamentului.

În 2021, două prostituate din Roma l-au indicat carabinierilor ca fiind un client care le-a sechestrat, bătut și jefuit după ce au întreținut relații sexuale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.