ITALIA. Un român a fost numit Chevalier de Champagne

Adrian Cristian FOTO: Dialogue Lounge Bar/Facebook
Adrian Cristian FOTO: Dialogue Lounge Bar/Facebook

Adrian Cristian, un somelier și barman român, care lucrează în Brescia de mai mulți ani, a fost numit Chevalier de Champagne, devenind astfel unul dintre cei 5000 de oameni din întreaga lume care au primit această distincție din partea Ordinului Coteaux de Champagne, singura confrerie care reprezintă celebrul vin în Franța și în străinătate.

Absolvent al prestigioasei școli Wine & Spirit Education Trust din Londra, Cristian este proprietarul „Dialogue – Wine & Cocktail Lounge Bar” din Brescia, pe care l-a fondat în septembrie 2021 împreună cu soția sa Adela Paul, relatează Il Giorno.

Restaurantul se laudă cu aproximativ o mie de etichete de vinuri și șampanie, și tot atâtea distilate, element care i-a determinat pe cei din „Ordre des Coteaux de Champagne” să recunoască „o mare pasiune pentru șampanie, inovație și căutarea constantă a produselor de excelență”.

Onoarea este de fapt atribuită profesioniștilor care experimentează lumea șampaniei în fiecare zi și care sunt capabili să-i divulge valoarea.

Odată cu numirea, atribuită de unul dintre președinții celei mai importante Maison de Champagne, „Cavalerii” devin ambasadori și purtători de cuvânt ai șampaniei în lume.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.