ITALIA: Un român a fost împușcat de un bărbat care l-a confundat cu un agresor al soției sale

FOTO: oltreme/Pixabay.com
FOTO: oltreme/Pixabay.com

Un român în vârstă de 40 de ani a fost împușcat de un bărbat care l-a confundat cu un agresor al soției sale, o barmaniță în Borgo Mantovano, Lombardia.

Soțul femeii s-a prezentat la bar înarmat, pentru a-și răzbuna soția, dar a împușcat persoana greșită, relatează Brescia Today. Potrivit martorilor, un bărbat a făcut glume deocheate la adresa barmaniței, când ieșea din tură, iar aceasta i-a povestit totul soțului, când a ajuns acasă.

Soțul, un italian în vârstă de 38 de ani, a mers cu un pistol la bar, iar pe baza descrierii pe care a făcut nevasta lui, a crezut că l-a identificat pe agresor și a tras fără să se mai gândească.

Însă, a tras în picioarele unui român, care nu era agresorul. Acesta era îmbrăcat cu o salopetă de lucru identică cu cel care a făcut glumele deocheate. Din fericire, viața românului nu e în pericol.

Italianul a mai avut probleme cu legea. A fost arestat în 2015 după ce a fost acuzat că era liderul unei bande de tâlhari care a dat mai multe spargeri la bănci și a furat aproximativ 300.000 de euro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.