joi, mai 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaITALIA. Un român a amenințat că aruncă un avion în aer

ITALIA. Un român a amenințat că aruncă un avion în aer

-

Un român a amințat că aruncă în aer o aeronavă Wizzair. Întâmplarea a avut loc pe 9 iulie, pe zborul W63676. Avionul trebuia să decoleze de la Roma și să ajungă la Iași. La bord se aflau 176 de pasageri plus membrii echipajului. Incidentul a avut loc pe Aeroportul Internațional da Vinci din Fiumicino, la ora 21:30. Aeronava Wizz se pregătea de decolare după ce înregistrase deja câteva minute de întârziere. Toți cei 176 de pasageri erau în avion, iar însoțitoarele de bord (stewardesele) se asigurau că sunt îndeplinite condițiile necesare înaintea decolării. În acel moment, pasagerul Burcă Marius le-a anunțat că are o bombă și va arunca avionul în aer.

Cu un calm desăvârșit, pentru nu a-i alerta pe ceilalți pasageri, o însoțitoare de bord l-a anunțat pe căpitan de intențiile conaționalului nostru. Toate manevrele de decolare au fost oprite și la bordul avionului s-au prezent în scurt timp forțele de ordine. Bărbatul a fost dat jos din aeronavă de polițiști împreună cu bagajele sale.

„Mi-a spus mie și colegelor mele că el are o bombă și că vom sări cu toții în aer”, a declarat impacientată șefa însoțitoarelor de bord, unui membru al redacției noastre care se afla în avion. „Nici nu știți cât de ușor poate fi realizat un produs exploziv, sincer m-am speriat foarte tare!” Reacția ei a fost însă una extrem de profesională.

Una dintre pasagere a declarat apoi că în drum spre poarta de îmbarcare cetățeanul respectiv i-ar fi spus „mergem noi în avion, dar vom sări cu toții în aer”. Femeia, însă, nu l-a luat în seamă, crezând că glumește.

Pasagerul Burcă Marius a părăsit aeronava însoțit de polițiști. Zborul decolat de la Roma a aterizat la Iași în deplină siguranță, dar cu o întârziere de 90 de minute.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Denunţătorul lui Coldea, acuzaţii BOMBĂ împotriva Laurei Codruţa Kovesi: Este şi o înregistrare pe un vas unde domnul Coldea s-a întâlnit cu doamna Kovesi...

0
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă şi Laura Codruţa Kovesi. Mai mult, probele arată că Codruța Kovesi s-a văzut cu Florian...