ITALIA. O comunitate de români a fost terorizată de un conațional. S-a autoproclamat șeful lor

FOTO: djedj/Pixabay.com
FOTO: djedj/Pixabay.com

Un bărbat român în vârstă de 35 de ani, care se proclama singur șeful românilor din Ladispoli și solicita respect și venerație tuturor celor care îl întâlneau, a fost „destituit” de polițiștii italieni. Cariera sa de intimidare s-a sfârșit brusc când a fost arestat de poliția din Ladispoli, acuzat de agresiuni și amenințări.

Afișa nivel de viață ridicat, dar și un comportament agresiv și maniacal. Bărbatul de 35 de ani a terorizat comunitatea românească din Ladispoli. Două evenimente au creat cea mai mare îngrijorare în oraș: după ce a venit fără invitație la o petrecere de aniversare și s-a comportat intimidant, a bătut fără motiv aparent pe sărbătorit, trimițându-l pe acesta și pe un alt bărbat la spital. O scenă similară s-a petrecut în Piața Rossellini, unde un alt român a fost amenințat puternic.

După o investigație atentă coordonată de Procuratura din Civitavecchia, agenții de poliție din Ladispoli au pus în aplicare o ordonanță care impunea măsuri preventive în penitenciar împotriva unui bărbat român de 35 de ani, suspectat de săvârșirea gravă a infracțiunilor de persecuție, leziuni, amenințări și violență privată, emisă de către judecătorul pentru anchete preliminare din Tribunalul din Civitavecchia.

Evenimentele care au dus la emiterea măsurii au început vara trecută și au avut loc în unele baruri și pe străzile din Ladispoli.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.