sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaÎnscrierea la Ziua Românilor de Pretutindeni se prelungește

Înscrierea la Ziua Românilor de Pretutindeni se prelungește

-

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunță prelungirea perioadei de înscriere pentru participarea la evenimentele dedicate Zilei Românilor de Pretutindeni, organizate, în parteneriat instituțional, în perioada 24–26 mai 2024, la București.

Toți cei care își asumă cu mândrie identitatea românească sunt așteptați acasă pentru o incursiune în cultura și tradițiile care ne unesc.

Până vineri, 10 mai 2024, ora 23:59, ora României, cei interesați se pot înscrie prin intermediul aplicației: https://dprp.zrp.inspect.com.ro/.

După crearea contului, completarea și validarea formularului, invitația nominală va fi transmisă solicitanților.

Informații complete privind modalitatea de înscriere și de participare sunt disponibile în anunțul de aici: https://dprp.gov.ro/web/comunicate/gheorghe-carciu-secretar-de-stat-al-drp-de-ziua-romanilor-de-pretutindeni-sarbatorim-romanii-pentru-mandria-de-a-si-asuma-si-conserva-identitatea-romaneasca/.

„Ziua Românilor de Pretutindeni” este sărbătorită, începând cu anul 2015, în ultima duminică a lunii mai, potrivit Legii 101/ 2015 privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni, ca o formă de recunoaștere a importanței pe care statul român o acordă comunităților de români care trăiesc în afara granițelor țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...