GERMANIA. Un muncitor român care dormea sub o folie, pe câmp, a fost accidentat de un tractor

FOTO: analogicus/Pixabay,com
FOTO: analogicus/Pixabay,com

În data de 21 martie, un bărbat român în vârstă de 51 de ani a suferit un accident grav pe câmpul de sparanghel unde lucra în localitatea Schwarme, districtul Diepholz din Germania, în apropierea drumului de serviciu Mühlenweg. Din fericire, rănile suferite nu îi pun viața în pericol.

După cum relatează nordbayern.de, ora 13:20 la care a avut loc accidentul a fost chiar în timpul pauzei de masă a lucrătorilor agricoli care lucrau la recoltarea sparanghelului de pe câmp.

Conaționalul nostru se pare că a mâncat mai repede decât colegii săi, și cum rămăsese minute bune până la terminarea pauzei, s-a întins în mijlocul câmpului sub o folie, la adăpost de vânt, să se odihnească puțin.

Încă un angajat și-a încheiat prânzul înainte de finalul pauzei și a revenit imediat la volanul mașinii de recoltat. Fără să observe colegul său care se afla sub folie, acesta a trecut peste rândul de sparanghel unde colegul său a adormit.

Serviciile de urgență au fost alertate și au sosit la fața locului în cel mai scurt timp, i-au acordat victimei primul ajutor și apoi l-au transportat la cel mai apropiat spital. Deși a suferit răni grave, viața conaționalului nostru nu este în pericol.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.