Cel mai scurt drum Romania – Anglia. Cum ajungi cel mai rapid cu masina in Regatul Unit

FOTO: Free-Photos/Pixabay.com
FOTO: Free-Photos/Pixabay.com

Dacă doriți să ajungeți din România în Anglia cu automobilul personal, iată cel mai scurt drum România – Anglia. Noi va recomandăm una din rutele cele mai des folosite și de către cei care lucrează în transportul de persoane sau cei care se ocupă cu transportul rutier de marfă.

Cel mai scurt drum România – Anglia. Itinerariu

Dacă plecați din București sau partea vestică a țării urmați această ruta: București (România) – Budapesta (Ungaria) – Viena (Austria) – Nürnberg (Germania) – Frankfurt am Main (Germania) – Köln (Germania) – Bruxelles (Belgia) – Gent (Belgia) – Calais (Franța).

Următorul pas este să treceți cu feribotul de la Calais, către Dover. Călătoria cu feribotul durează o ora și jumătate și garantează cel mai bun preț. Biletele pot fi rezervate de AICI.

Alternativele la acest feribot includ Euro Tunelul (prețurile variază de la £23 la £127, în funcție de durata călătoriei) și feribotul cu trecere din Olanda (acesta ajunge la aproximativ €500, deoarece călătoria durează 6-7 ore). Îndată ce se ajunge la Dover, se continuă călătoria pe traseul Dover – Dartford – Londra.

Aproximativ 2500 de kilometri veți parcurge pe această distanță.

Cel mai scurt drum România – Anglia: Amenzile pot fi usturătoare dacă nu respectați legile rutiere

Un alt lucru pe care ar trebui să îl știți dacă va pregătiți să călătoriți în Anglia este că nu se plătesc taxe de autostrada sau vignetă. Singurele taxe pe care le veți plăti vor fi pentru anumite tunele sau poduri.

Chiar dacă urmăriți cel mai scurt drum România – Anglia și doriți să ajungeți în timp record la destinație, nu depășiți viteză legală! Pe lângă siguranță dumneavoastră, amenzile pe teritoriul Angliei încep de la £100 și se adaugă 3 puncte pe permis.

Legea Transporturilor prevede amenzi maxime și pentru șoferii care nu respectă normele în ceea ce privește numărul de ore la volan. Dacă nu respectați acest timp, pauzele și normele ce fac referire la perioada de odihnă, riscați o amendă de până la £2500.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.