AUSTRIA. Un bărbat care s-a dat drept român a plecat cu schiuri în valoare de 10.000 de euro

Sursa foto: Tiroler Tageszeitung
Sursa foto: Tiroler Tageszeitung

Un bărbat, ale cărui origini naționale nu au putut fi stabilite cu certitudine, cu o vârstă estimată între 30 și 45 de ani, a luat cu împrumut schiuri din zece magazine specializate în articole sportive din Tirol (Austria) și nu le-a restituit.

După cum relatează publicația Tiroler Tageszeitung,  infractorul cerea modele de schiuri foarte specifice. În loc de act de identitate, el prezenta o fotografie pe ecranul telefonului, fie de la un pașaport maghiar, fie de la unul românesc.

Westendorf (districtul Kitzbühel), Fulpmes (districtul Innsbruck Land) au fost două dintre localitățile preferate de suspect. Întotdeauna acțiunea sa avea același tipar, întotdeauna închiria aceleași modele de schiuri.

Poliția tiroleză este în căutarea acestui infractor în serie care în cursul lunii ianuarie a înșelat angajații mai multor magazine tiroleze. Prejudiciul creat însumează peste 10.000 de euro.

Bărbatul a împrumutat numai schiuri marca „ATOMIC Redster”, modelele G9 și S9 cu lungimea cuprinsă între 165 cm și 177 cm.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.