luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaAUSTRIA. Polițiștii i-au confiscat camionul unui român. Care au fost motivele

AUSTRIA. Polițiștii i-au confiscat camionul unui român. Care au fost motivele

-

Un șofer român în vârstă de 44 de ani a fost oprit de poliția rutieră după ce camionul său a atras atenția autorităților în timp ce circula pe strada Goethe din Linz, în Austria.

Incidentul s-a petrecut astăzi, 19 octombrie 2023, la puțin timp după ora 11:00, relatează publicația OÖ Nachrichten.

Vehiculul condus de conaționalul nostru a făcut o impresie atât de precară încât polițiștii din Landesverkehrsabteilung au decis imediat să-l inspecteze mai îndeaproape.

La centrul de verificare al statului Oberösterreich s-a descoperit că toate frânele celor 3 axe ale semiremorcii, precum și frâna de parcare, erau defecte.

În plus, două anvelope ale camionului erau grav deteriorate, printre alte nereguli semnificative găsite de polițiști la vehicul.

Drept rezultat, șoferului i-a fost interzisă continuarea călătoriei, iar numerele de înmatriculare ale camionului au fost temporar reținute.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...