sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăCetățeanul reclamăO mașină a PMB, surprinsă pe banda tramvaiului 21, pe Șoseaua Colentina....

O mașină a PMB, surprinsă pe banda tramvaiului 21, pe Șoseaua Colentina. Angajatul a fost dat afară

-

O mașină a Primăriei Capitalei a fost surprinsă circulând pe linia unică făcută recent de instituție pentru tramvaiul 21, pe Șoseaua Colentina. Imaginea a fost postată de un cetățean pe Facebook și a stranit un val de nemulțumire. 

„De curând a fost finalizată montarea gardurilor care separă linia de tramvai de restul benzilor pe Șoseaua Colentina și Calea Moșilor. Această lucrare a dus la scurtarea semnificativă a timpului de parcurs al tramvaiului 21 care asigură transportul locuitorilor din cartierul Colentina către metrou (stația Obor) și centrul orașului. Ce e șocant în poză alăturată este că probabil tocmai un reprezentant al Primăriei (observați numărul B-01-PMB), instituția care a inițiat acest proiect, încalcă cu nonsalanță regulile, circulând pe linia de tramvai în ciuda gardurilor recent montate. Voi face demersurile necesare pentru identificarea și pedepsirea acestui șofer”, a scris cetățeanul pe Facebook.

Primăria Capitalei a reacționat prompt la postarea de pe rețeaua de socializare. „Primarul General, Gabriela Firea, NU circulă și nu a circulat NICIODATĂ cu acest autoturism, edilul Capitalei având la dispoziție o mașină Dacia Duster. La volanul autoturismului respectiv se afla un angajat al PMB care, în urma incidentului, a fost concediat. Întrucât imaginile propagate în mediul online sunt însoțite de un mesaj fals, tendențios, care aduce grave prejudicii de imagine Primarului General, Gabriela Firea, Edilul Șef își rezervă dreptul de a-i acționă în judecată pe autorii acestor mesaje denigratoare”, a comunicat PMB..

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...