joi, mai 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăCetățeanul reclamăEuroconstruct a început să repare refugiile de tramvai. Am semnalat problema de...

Euroconstruct a început să repare refugiile de tramvai. Am semnalat problema de acum doi ani

-

După doi ani de zile de când Cetateanul.net a semnalat problema, muncitorii de la Euroconstruct Trading 98 s-au apucat vineri să repare refugiile de tramvai modernizate dar pe care dalele începuseră să joace.

Imaginea alăturată, cu un refugiu reparat, a fost surprinsă la intersecția bulevardelor Liviu Rebreanu și Camil Ressu (linii: 19, 23, 27).

Refugiile de tramvai au fost construite de la zero în urmă cu câțiva ani. Între timp, dalele cu care au fost acoperite refugiile respective au început să „joace”. Problema ar putea fi rezolvată cu o investiţie minimă în câţiva saci de adeziv care să stabilizeze dalele cu pricina. Orice întârziere va induce însă costuri mult mai mari, pentru că, în final, ele se vor crăpa şi va trebui înlocuite.

CITEȘTE și Refugiile de tramvai modernizate se degradează din cauza nepăsării municipalităţii

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Denunţătorul lui Coldea, acuzaţii BOMBĂ împotriva Laurei Codruţa Kovesi: Este şi o înregistrare pe un vas unde domnul Coldea s-a întâlnit cu doamna Kovesi...

0
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă şi Laura Codruţa Kovesi. Mai mult, probele arată că Codruța Kovesi s-a văzut cu Florian...