joi, mai 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăCetățeanul reclamăGALERIE FOTO Alt copac tăiat la Piața Miniș, pe terenul retrocedat din...

GALERIE FOTO Alt copac tăiat la Piața Miniș, pe terenul retrocedat din ograda lui Robert Negoiță

-

După ce chiar de Ziua Națională a României au fost scoși din rădăcină mai mulți arbori, Cetateanul.net vă prezintă acum un alt copac tăiat la Piața Miniș, pe terenul retrocedat din ograda primarului pesedist Robert Negoiță.

Copacul cu pricina, perfect sănătos, era însă înclinat și muncitorilor le stânjenea lucrul la ridicarea construcției. Așa a apărut alt copac tăiat la Piața Miniș.

Asta după ce, chiar pe 1 Decembrie, Cetateanul.net a dezvăluit cum o retrocedare cel puțin bizară a unui teren pe care se va construi un centru comercial la Piața Miniș din Sectorul 3 a ras de pe fața pământului mai mulți arbori plantați de câțiva ani de Primăria condusă de Robert Negoiță.

Anterior, muncitorii au scos dalele de beton de pe un teren de nici 50 mp situat în incinta complexului comercial de la Piața Miniș. Aproape imediat, a apărut o pancartă prin care se anunța că acolo va fi construit un centru comercial cu un regim de înălține de parter plus un etaj.

Alt copac tăiat la Piața Miniș. Terenul fusese amenajat de ambii Negoiță

Trebuie menționat faptul că dalele scoase la finele lunii noiembrie fuseseră puse în urmă cu câțiva ani de actualul primar al Sectorului 3, Robert Negoiță, peste piatra cubică pusă de predecesorul său, Liviu Negoiță.

Terenul în cauză fusese amenajat atât de fostul cât și de actualul Negoiță cu bănci și mese la care pensionarii și nu numai jucau șah și table. Zona de la Piața Miniș era extrem de animată când nu plouă, în afară de jucătorii propriu-ziși, mulți dintre ei veniți cu câinii în lesă, fiind prezenți și nelipsiții chibiți. Nici gerurile cele mai năpraznice nu-i împiedicau pe împătimiții tablelor sau ai șahului să stea ore întregi la masa de joc, protestând zgomotos atunci când zarurile ”o luau razna” (la table) sau adversarul muta calul cu o mișcare de maestru (la șah, de această dată).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Denunţătorul lui Coldea, acuzaţii BOMBĂ împotriva Laurei Codruţa Kovesi: Este şi o înregistrare pe un vas unde domnul Coldea s-a întâlnit cu doamna Kovesi...

0
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă şi Laura Codruţa Kovesi. Mai mult, probele arată că Codruța Kovesi s-a văzut cu Florian...