Chiar sub nasul Guvernului. Trotuarele din Piața Victoriei arată ca după bombardament

Trotuarele din Piața Victoriei arată ca după bombardament, chiar dacă măcar aici totul ar trebui să fie impecabil, că, deh, e sediul Guvernului.

De-a lungul anilor, primarii, atât cel general cât și cei de sectoare, s-au încăpățânat să paveze spațiile pietonale cu dale, în loc să toarne pur și simplu asfalt.

Dalele nu rezistă însă prea mult timp – de multe ori sunt de proastă calitate, dar la prețuri umflate, pentru a ieși bine comisionul, și mai de fiecare dată nu se găsesc muncitori pricepuți să le monteze cum trebuie. Și așa se face că, mai peste tot prin București pe unde au fost montate astfel de dale și pavele riști să-ți rupi gâtul dacă nu te uiți cu mare atenție pe unde pășești. Excepție nu face nici Piața Victoriei, așa cum se poate observa din imaginea alăturată.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. NIMENI nu se simte ofensat de mazgalelile, vandalizarile spatiului public – pereti, vitrine, stalpi, garduri, ferestrele de metrou, preti ai unor imobile GATA ZUGRAVITE…. !??? Nu vedem NICIUN faptas PRINS !!! Cu ce se ocupa cine ar trebui sa stea cu ochii pe aceste fapte ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.