luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalVictor Viorel Ponta a demisionat! Deocamdată, doar de la şefia PSD

Victor Viorel Ponta a demisionat! Deocamdată, doar de la şefia PSD

-

Victor Viorel PontaPremierul Victor Viorel Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare postată pe Facebook, decizia de „a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere” în PSD, până la momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care îi sunt aduse în Justiţie.

„Bomba” a explodat în contextul în care Victor Viorel Ponta este aşteptat la DNA, după întoarcerea sa din Turcia, dosarul în care este urmărit penal alături de Dan Şova.

” Există însă şi o situaţie nouă, specială, faţă de care trebuie să reacţionez: preşedintele PSD este anchetat de DNA (nu conteaza cum şi de ce!). Şi alţi colegi ai noştri au renunţat temporar la funcţiile politice pentru a-şi lămuri situaţia juridică. Iar eu nu pot să cer altora să facă un sacrificiu pe care eu nu sunt dispus să mi-l asum! Pentru a nu lăsa ca această situaţie să afecteze PSD, vă aduc la cunoştiinţă decizia mea de nu mai ocupa nicio funcţie de conducere în Partid până la momentul în care imi voi demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile aduse (în ce mă priveşte nu funcţionează prezumţia de nevinovăţie prevazută de Constituţie!)”, se arată în mesajul adresat Rovanei Plumb, preşedintele CN al PSD, lui Andrei Dolineaschi, secretarul general al PSD, precum şi membrilor BPN, ai CeXN şi Consiliului Naţional al partidului.

De asemenea, Ponta spune că, dacă nu va surveni nicio soluţie în Justiţie care să-i justifice nevinovăţia, până la data congresului PSD, nu va mai candida la nicio funcţie şi va „lupta din simpla şi onoranta calitate de membru de partid”.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...