joi, mai 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalVai, vai, ci durere. Ioti-te, bre, RCA cum chere! Coana Chirița de...

Vai, vai, ci durere. Ioti-te, bre, RCA cum chere! Coana Chirița de la Senat și bătaia de joc la adresa românilor

-

În timp ce milioane de români au luat din nou țeapă, cu Euroins, din cauza incompetenței și corupției amploiaților STATULUI ROMÂN, coana Chirița, pardon Alina Gorghiu, regina încă neîncoronată a Senatului, deplângea, luni, că România nu excelează la capitolul promovării femeilor în cele mai diverse domenii sau pe cele mai înalte paliere de decizie.

Vai, vai, vai ci durere. Ioti-te, bre, vaporu’ RCA cum chere!

Fă, Chirițo, vorbești ca proasta-n bâlci, din moment ce chiar tu ești – vai, vai ci durere – pe cel mai înalt palier…!

În ăst timp, ca să mă repet, toți amploiații de milioane ai STATULUI ROMÂN se dezvinovățeau pentru noul faliment de pe piața RCA, după ăla de anul trecut al City Insurance, în frunte cu unul Nicu Marcu, băiat bun la toate mizeriile prin care sunt furați românii.

Citește și Simion s-a dus peste şefii ASF: Explicații în cazul creșterii prețurilor la polițele RCA!

Acest Nicu Marcu, înainte să fie pus, pe criteriul apartenenței politice, șef la ASF, a mai fost și vice la  Curtea de Conturi.

L-am cunoscut prin 2011, cred, și îmi pare rău și azi. Genul care merge din redacție în redacție să caute susținere. Răsplătind patronii, cu un zâmbet, cu ceva…

Dar să vedem cum ne-a luat el, luni, pe toți de proști:

„Cele două companii care au intrat în faliment, City Insurance şi EuroIns, erau Muma Pădurii pentru populaţie şi eu, personal, mi-am propus, alături de colegii mei, să facem ordine”, a declarat, luni, potrivit Agerpres, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu,  la audierile din comisiile reunite de specialitate din Senat.

Ce spui dragă Nicu? Pe ce te bazezi?

Anul trecut a sărit în aer City, Nicule, boier pe banii românilor, și tot tu erai șef la ASF!

„Preţul poliţelor RCA nu o să crească în urma falimentului Euroins pentru că deja sunt luate măsuri astfel încât tarifele practicate de către asigurători să rămână în piaţă cele din 2022”, a declarat, luni, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, la ieşirea de la audierile din comisiile reunite de specialitate din Senat, mai aflăm de pe Agerpres.

Nicule, minți ca o gazetă comunistă de perete, ceea ce și ești, de fapt!

Tu și cei care te susțin din Parlament și Servicii ați trebui, urgent, inculpați! Dacă ar exista Justiție adevărată în România, nu doar clanul mafiot care vrea pensii mai mult decât speciale, care azi e Justiția Română!

O veni și vremea aia!

Un alt nemuritor ca Nicu Marcu, gen Mugur Isărescu, este  preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.

Ia să vedem ce spune dumnealui, cum îi alină pe românii furați de noul faliment din Piața Asigurărilor, din banii cărora trăiește ca baștanul:

Sunt mai multe probleme în industria asigurărilor, iar, ca dovadă, aceasta este şi cea mai sancţionată de către Consiliul Concurenţei. Companiile de pe piaţa RCA au fost amendate de două ori, ultima dată anul trecut cu peste 20 milioane de euro, iar anterior am sancţionat nouă societăţi de asigurare şi UNSAR cu 53 milioane euro. Amenzile noastre trebuie însoţite, însă, de măsuri care să ajute piaţa să funcţioneze. În acest sens, am transmis o serie de propuneri pentru a corecta deficienţele legislative existente, dar suntem deschişi oricăror soluţii”, a explicat Bogdan Chiriţoiu.

Poftim? „Amenzile noastre trebuie însoţite, însă, de măsuri care să ajute piaţa să funcţioneze”.

Unde ați văzut voi marii experți de la Consiliul Concurenței că Piața a funcționat, domnule nemuritor UE Chirițoiu?

Și, ca să închidem dezbaterea en fanfare, ia priviți, frați români, pe unde e și cu ce se ocupă președintele nostru.

Înainte să vă dau știrea Agerpres, vă anunț că Iohannis și ministrul lui de casă se ocupă cu distrugerea Sistemului Energetic al României.

Dacă n-o fi așa, să-mi spuneți mie CUȚU!

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut luni, 20 martie 2023, cu prilejul vizitei oficiale, convorbiri cu Preşedintele Emiratelor Arabe Unite, Alteţa Sa Şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Din delegaţia oficială care l-a însoţit pe Preşedintele României au făcut parte ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Educaţiei, Ligia Deca, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja, secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, Directorul general Nuclearelectrica, Cosmin Ghiţă, Preşedintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, şi directorul Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică, Dan Cîmpean” – Agerpres.

Vai, vai, vai ci durere. Ioti-te, bre, și Sistemul Energetic cum chere!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Denunţătorul lui Coldea, acuzaţii BOMBĂ împotriva Laurei Codruţa Kovesi: Este şi o înregistrare pe un vas unde domnul Coldea s-a întâlnit cu doamna Kovesi...

0
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă şi Laura Codruţa Kovesi. Mai mult, probele arată că Codruța Kovesi s-a văzut cu Florian...