USR-PLUS, bal mascat cu pubela-n PNL

Pubela de dreapta! Oricât s-ar da doar inamici de moarte ai tiranului PSD, „opozanții” de la PNL și USR nu scapă nicio ocazie de a-și da la cotoaie unii ălorlalți. Că deh, USR nu vrea să se joace de-a baba ORBA-N cu alegătorii, iar peneliștii nu pierd nici ei vreo ocazie să le mai bage BARNA-n ochi cioloșiștilor.

Așa, cu cât se numără orele mai invers până la europarlamentare, se întețește jocul de tras la gioale pe dreapta politică. Și pe facebook, desigur că aciolo au mirosit și unii și alții că s-ar câștiga alegerile.

Pubela și „perversa”

Ultimul dintre atacuri, de-a dreptul subliminal și sub centură, i-a iritat teribil pe liberali. Pare-se că un spirit rău sau doar răutăcios sau poate chiar Zâna Măseluță, a montat pe stâlpii din Sectorul 5 pubele de gunoi, atât de galbene și cu albastru că mai lipsește doar săgeata până la gura unde se aruncă voturile nule. Și gata și „perversa”:

pubelaCă nu-i doar o răutate ieftină, ci mai degrabă un joc electoral ne-o arată tot codul culorilor – comentariul antipenelist e în culorile aliaților useriști! Știu prietenii de ce!

Mai e o sâmbătă întreagă până la europarlamentare și rămâne să vedem: fie lovesc barno-cioloșiștii atât de tare pe pedala de la pubela facebook de le sare penliștilor capacu-n nas, fie le pun peneliștii pubela-n cap! Măcar de le-ar rămâne și la Sectorul 5 și de-o pubelă, că tot n-au avut până anul ăsta vreun contract de salubritate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.