Ultima deconspirare a lui Iohannis. Lista avansărilor în grad de 1 Decembrie 2023

Foto: https://www.presidency.ro/
https://www.presidency.ro/

O minte veselă de la Cotroceni a secretizat numele celor care au primit Steaua României din SIE, SRI etc., dar au dat publicității numele și prenumele generalilor din serviciile de contraspionaj militar și spionaj militar care au primit Steaua României, scrie Ziua Veche.

„Pe de o parte, pentru o serie de ofițeri superiori și generali din structurile de securitate și apărare  națională e un model de fală pentru că le-au răsărit stele pe umeri pentru merite mai mult sau mai puțin meritate, iar pentru chiriașul de la Cotroceni este cântecul de lebădă sau un apus de soare care poate prevesti o furtună sau un uragan după ce acesta va părăsi Palatul.

Credeam că Băsescu a atins apogeul numărului de generali avansați în mandatul unui președinte. M-am înșelat, Iohannis a doborât recordul. Avem o Armată, un Minister de Interne și servicii secrete unde un general a ajuns să comande  o companie din care fug la pensie ofițerii, dar mai ales subofițerii și militarii pe baza de contract din cauza condițiilor de muncă și a soldelor mici sau tinerii studenții testează supraviețuirea în Academie cu mâncare cu viermi și condiții insalubre”, scrie Doru Dragomir în editorialul publicat pe ziuaveche.ro, sub titlul „Apus de soare pentru Iohannis ! Lista avansarilor în grad de 1 Decembrie 2023”.

Klaus Iohannis a semnat, în calitate de președinte al României, cu prilejul  Zilei Naționale, ultimele decrete prin care avansează zeci de generali  la 2,3 și 4 stele și zeci de colonei la gradul de general cu o stea.

Acestea vin în completarea decretelor  semnate tot în cursul zilei de 28 noiembrie 2023, prin care generali și civili din serviciile secrete au primit cea mai înaltă decorație a statului român, STEAUA ROMÂNIEI. 

Lista avansărilor în grad de 1 Decembrie 2023

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.