SURSE Încep disponibilizări masive în Primăria Sectorului 3. Negoiță a plecat în Estonia, alături de inculpatul Pendiuc

disponibilizări

Surse din Primăria Sectorului 3 ne-au informat că, după creșterile masive de salarii din 2017, primarul Robert Negoiță le-a cerut viceprimarului și city-managerului Honorius Circa să facă liste pentru disponibilizări masive a angajaților din Primărie.

Într-o primă fază s-a propus disponibilizarea a circa 150 de angajați ai Primăriei și structurilor subordonate.

Negoiță, la braț cu „penalul” Pendiuc

disponibilizări
Delegația în Estonia a Asociației Municipiilor, ONG finanțat din bani publici. Primul din stânga, Tudor Pendiuc, este fostul primar al Piteștiului, trimis în judecată pentru două dosare de corupție

Marți după amiază a fost fierbere mare în Primăria Sectorului 3, după ce Robert Negoiță le-a cerut să facă liste cu cel puțin 150 de persoane, în vederea disponibilizării. După ce, inițial, se stabilise ca fiecare șef de instituție sau de direcție ori serviciu din Primărie să facă propuneri de disponibilizări, marți sărcina „a căzut” pe capul angajaților de la „Resurse umane”.

Zvonurile despre iminentele disponibilizări au crescut nervozitatea în rândul funcționarilor, mai ales după ce primarul ar fi plecat, cum știau ei, în concediu.

În realitate, Robert Negoiță a plecat, am aflat noi, într-o vizită oficială în Estonia, în calitatea sa de președinte al ONG-ului „Asociația Municipiilor din România” (AMR), la un „schimb de experiență” la Talinn (capitala Estoniei). Din delegația AMR, asociație la care cotizează bani frumoși și publici toate cele 109 municipii din România, face parte și inculpatul Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului, trimis în judecată în două dosare DNA pentru fapte de corupție. Se pare că Pendiuc ar participa la „vizita de lucru” din Estonia, în calitate de consilier al primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircea Gutău, condamnat, la rândul lui, pentru fapte de corupție.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.