sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalSpiritisme la Curtea de Apel București în dosarul lui Sorin Oprescu

Spiritisme la Curtea de Apel București în dosarul lui Sorin Oprescu

-

Gafă incredibilă a judecătorilor de la Curtea de Apel București care judecă dosarul în care fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, este acuzat de corupție.

Deși următorul termen în dosarul lui Sorin Oprescu este 24 martie 2021, soluția judecătorilor a fost publicată pe portalul instanțelor încă de joi, 18 martie.

Potrivit portalului oficial, pe 24 martie, judecătorii „s-au pronunțat” pentru amânarea cauzei pe 1 aprilie.

„Glumeții” de la Curtea de Apel București nu s-au oprit însă aici. Portalul justiției române ne anunță ce „au hotărât” judecătorii și la termenul de pe 1 aprilie 2021 (adică peste două săptămâni)! „S-a amânat” din nou și pe 1 aprilie 2021.

Sorin Oprescu

Specialiștii în drept consultanți de Cetățeanul au explicat, râzând în hohote, că este mai degrabă un caz de spiritism sau de clarviziune decât o banală glumă de 1 aprilie.

Acum, procurorii și inculpații vor sta relaxați cel puțin două termene, „mulțumită” predictibilității actului de justiție.

Sorin Oprescu, judecat într-un proces istoric

Prins în flagrant și arestat pe 6 septembrie 2015, pe când era aflat la al doilea mandat ca primar al Capitalei, Sorin Oprescu beneficiază de un proces care a devenit unul istoric: 90 de termene, 5 ani şi jumătate şi nicio sentință finală…

Sorin Oprescu este judecat, alături de alţi 8 inculpaţi, pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracțional organizat.

CITEȘTE ȘI Scandal monstru în dosarul Colectiv. Judecătorii au ascuns o lege ca să-i protejeze pe șefii ISU

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...