Robert Negoiţă uită de promisiunile cu care a câştigat alegerile. Se reintroduce taxa de gunoi

datoria Rosal către Primăria Sectorului 3

Robert Negoiţă dă dovadă că suferă de amnezie şi face uitate promisiunile cu care a câştigat în 2012 alegerile pentru Primăria Sectorului 3, pe fondul non-combatului lui Liviu Negoiţă.

Mai mulţi administratori de bloc din Sectorul 3 au confirmat pentru Cetateanul.net că au fost înştiinţaţi de Primăria de sector cu privire la faptul că se intenţionează reintroducerea taxei de colectare a deşeurilor menajere. Aceasta va fi în cuantum de cinci lei de persoană pe lună.

În octombrie 2012, la scurt timp după ce fusese ales primar, Robert Negoiță anunța că locuitorii Sectorului 3 sunt scutiți, începând cu 1 octombrie, de la plata taxei pentru ridicarea gunoiului menajer. Valoarea acestei taxe era la vremea respectivă de 9,28 lei lunar pentru fiecare persoană. „Așa cum am promis în campania electorală, am reușit să rezolvăm problema taxei pentru ridicarea gunoiului menajer. Este un angajament pe care mi l-am asumat și l-am dus la îndeplinire. Am încheiat un protocol cu firma de salubritate (Rosal, deţinută de Silviu Prigoană, candidat al PDL la Primăria Capitalei – n.red.) și începând cu 1 octombrie cetățenii din Sectorul 3 sunt scutiți de la plata acestei taxe”, a declarat primarul Robert Sorin Negoiță.

Tot atunci, primarul Robert Negoiță a mai anunțat faptul că la nivelul Sectorului 3 va fi demarată o campanie de responsabilizare socială privind păstrarea curățeniei în spațiul public. „Fiecare  cetățean al sectorului trebuie să înțeleagă faptul că va primi amendă de 500 de lei atunci când va fi prins de Poliția Locală a Sectorului 3 în timp ce aruncă gunoi într-un spațiu neamenajat special în acest sens. Noi nu vrem să dăm amenzi, dorim curățenie în acest sector pentru că dorim să ne respectăm pe noi înșine. Pentru ca această campanie să se deruleze în condiții optime, avem nevoie ca cetățenii să se implice pentru a se păstra curățenia în sector”, a declarat primarul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.