miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalRobert Negoiţă se laudă pe Facebook cu lucrările ilegale de pe Bulevardul...

Robert Negoiţă se laudă pe Facebook cu lucrările ilegale de pe Bulevardul Unirii! Florin Vasile reacționează dur (P)

-

La câteva zile după ce a spus că Parcul IOR arată mai bine decât Central Park din New York, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, recidivează şi compară Bulevardul Unirii cu Champs-Elysées.

Edilul se laudă pe Facebook cu lucrările executate pe Bulevardul Unirii de Primăria Sectorului 3, „uitând” însă să spună că acestea au fost ilegale, fiind luat la ochi inclusiv de Curtea de Conturi.Florin Vasile, candidatul PDS la Primăria sectorului 3

„Mai lung și mai lat decât Champs-Elysées – una dintre cele mai cunoscute artere turistice ale Europei –, Bulevardul Unirii din București arăta, în 2013, când am decis să îl modernizăm, ca un loc părăsit. În decembrie 2013, imediat după obținerea avizului de la Primăria Municipiului București (PMB), care ne-a permis să începem lucrările, am demarat modernizarea completă a tronsonului cuprins între Piața Alba Iulia și Piața Unirii. Am reconfigurat parcările, ne-am asigurat că pietonii se pot plimba în siguranță pe trotuar și am reamenajat spațiul verde. Am adăugat, de-a lungul bulevardului, spații de relaxare pline de culoare, numai bune pentru câteva minute de odihnă înainte de a-ți continuă plimbarea pe marele bulevard.

Negoiță
Candidatul Florin Vasile atacă vehement ilegalitățile comise de administrația Negoiță

Transformarea radicală a zonei a atras imediat oamenii, apoi și comercianții. Zona e deja animată de câteva terase și restaurante, iar vara se transformă într-o arteră culturală. Dar Bulevardul Unirii nu și-a atins nici pe departe potențialul, așa că drumul său către transformarea în una dintre cele mai cunoscute artere turistice din Europa continuă!”, a scris triumfător primarul pe Facebook.

Candidatul PDS, reacție dură

Florin Vasile, candidatul Partidului Dreptății Sociale, acuză tupeul primarului Robert Negoiță de a se lăuda tocmai cu una dintre cele mai grave ileggalități pe care a comis-o ca primar: „Problema este că Robert Negoiţă nu a obţinut de la Primăria Municipiului Bucureşti avizele necesare pentru transformarea Bulevardului Unirii în Champs-Elysées. De altfel, lucrările ilegale au fost remarcate de Curtea de Conturi, dar și de Direcția Națională Anticorupție. După ce voi ajunge primar voi rezolva toate problemele semnalate de Curtea de Conturi și voi avea grijă ca toate lucrările Primăriei să se desfășoare strict în cadrul legal”, a declarat Forin Vasile, candidatul Partidului dreptății Sociale. (Publicitate)

CITEŞTE şi DOVADA că Robert Negoiță știa că lucrările de milioane de euro de pe bulevardul Unirii sunt ilegale

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...