Piedone, mesaj către Nicușor Dan: „Dacă tu nu poți, eu pot!”

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone îi dă fiori primarului general în exercițiu, Nicoșor Dan. Piedone i-a transmis un mesaj, în care dă de înțeles că ar putea candida la Primăria Capitalei: „Dacă tu nu poți, eu pot!”

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a postat un clip video pe pagina sa de Facebook, în care îl ironizează pe edilul Capitalei, spunând că din 2023 nu l-a mai văzut.

„I-am strâns mâna și i-am vorbit despre problemele oamenilor din orașul meu natal, București! DEGEABA… De atunci, nu l-am mai văzut… ”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI Piedone, anunț bombă! Ar putea candida la Primăria Capitalei: „Dacă nu puteți voi, pot eu!”

Anterior, la Conferința de alegeri a PUSL Sector 5, Piedone anunțase că va candida la Primăria Capitalei în cazul în care partidele aflate la guvernare nu-și anunță „rapid” candidatul.

„Dacă nu puteți voi, POT EU! Dacă orgoliile VOASTRE sunt mai presus de interesele cetățenilor, trageți obloanele, închideți partidele și lăsați Bucureștiul în seama celor dispuși să muncească pentru dezvoltarea lui! Dacă funcțiile publice VĂ sunt mai importante ca oamenii, ieșiți urgent și definitiv din politică! Dacă SUNTEȚI încrezători că cetățeanului îi place circul politic și așteaptă zilnic promisiuni deșarte… înseamnă că nu înțelegeți prezentul! Dacă nu înțelegeți oamenii, n-aveți cum să lucrați în folosul lor!

Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii și mai ales… liber să iau decizii! În consecință, ROG alianța puterii să nu-și mai fluture orgoliile în public și să-și anunțe rapid candidatul pentru Capitală! ÎN CAZ CONTRAR, ANUNȚ PUBLIC CĂ ÎMI PUN CEI 30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR CARE MĂ VOR PRIMAR AL CAPITALEI!”, a transmis Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.