Piedone îi cere demisia lui Raed Arafat, după incendiul de la Ferma Dacilor: „Nu s-a schimbat nimic după Colectiv”

După recenta tragedie de la „Ferma Dacilor”, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, condamnat pe nedrept în dosarul Colectiv, cere demisia secretarului de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat.

Piedone spune că este clar că există mari deficiente în activitatea de autorizare desfășurată de către ISU.

Piedone: „Nu s-a schimbat nimic după Colectiv”

„Acest sinistru nu este un caz singular, ci face parte dintr-o serie de dezastre care au survenit la scoli, spitale, stații de combustibili. Iar, în multe dintre acestea, au pierit oameni. Nu s-a schimbat nimic, după Colectiv”, acuză Piedone. 

„Dacă există demnitate onoare și respect, domnule Arafat, demisia! Nu mai credem în coincidențe, greșelile tale. Am văzut că ești foarte bun la achiziții – izolete, avioane, vacinuri etc. 

Poți fi un bun director de achiziții la o primărie, după demisie. Te voi recomanda pentru această funcție la Primăria Sectorului 8, peste zece ani, când se va înființa”, a declarat Piedone.

Edilul Sectorului 5 îi cere lui Raed Arafat să dea dovadă de aceeași bărbăție și demnitate cu care Piedone și-a dat demisia din funcția de primar al Sectorului 4, după dezastrul de la Clubul „Colectiv”, deși a continuat să își susțină nevinovăția.

Nevinovăție ce a fost, într-un final, consfințită și de justiție. „Demisia mea a fost urmată de cea a Guvernului Ponta, atunci”, amintește Cristian Popescu Piedone. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.