EXPLOZIV Încă două contracte pe bani publici semnate ilegal de Oprescu în pușcărie

Cetățeanul.net a descoperit alte două contracte pe care Sorin Oprescu le-ar fi semnat, pe când se afla în arest preventiv acuzat de luare de mită și alte fapte de corupție.

Cetățeanul.net a intrat în posesia unor documente care arată, fără putință de tăgadă, corupția profundă care stăpânește Primăria Capitalei.

Deși se afla în pușcărie, unde era în arest preventiv acuzat de luare de mită și alte fapte de corupție, Sorin Oprescu (primarul general al Capitalei, suspendat) apare că ar fi semnat bine-mersi, din biroul său, mai multe contracte ca primar al Capitalei. Până în prezent am descoperit patru astfel de contracte. Dacă miercuri am publicat  două dintre contracte, care au fost semnate pe 15 septembrie, Cetățeanul.net a mai identificat două contracte semnate de Oprescu pe 9 septembrie, la patru zile după ce fusese arestat!

În arest din 5 septembrie, Oprescu a semnat contractele pe 9 septembrie

Oprescu
Cele două contracte semnate de Sorin Oprescu pe 9 septembrie, din Pușcărie, vizează cheltuirea de bani publici pentru promovarea unor proiecte de mediu

Sorin Oprescu a fost reţinut de DNA, în noaptea de sâmbătă, 5 septembrie 2015, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători. A doua zi, Sorin Oprescu a fost adus la Tribunalul Bucureşti, care a hotărât arestarea sa preventivă. Cât a atat în arest, până pe 29 octombrie 2015, Sorin Oprescu nu a avut dreptul, legal, să semneze documente oficiale, cu atât mai puțin contracte ale Municipalității.

Cele două contracte de mai sus vizează „prestări de servicii de service și mentenanță pentru sistemul de monitorizare acustică” respectiv „prestări de servicii de service și mentenanță pentru autolaboratorul pentru analiza calității aerului ambiental”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.