EXCLUSIV FOTO Robert Negoiță cedează Parcul Brâncuși. Se dezafectează locurile de joacă și țarcul pentru câini

Negoiță cedează Parcul Brâncuși
A dispărut gardul de la țarcul pentru câini

Fără a mai continua bătălia cu cea căreia i s-a retrocedat, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță cedează Parcul Brâncuși din cartierul Titan.

Chiar în această după amiază, angajații Primăriei Sectorului 3 au demontat gardul de la țarcul pentru câini din parcul amintit. Tot ei au demontat și stivuit bucățile de tartan aflate pe terenul de sport și la locul de joacă pentru copii.

Negoiță cedează Parcul Brâncuși. Aici ar putea apărea blocuri

Iminenta cedare a Parcului Brâncuși și a unei parcele importante din Parcul IOR i-a iritat pe locuitorii din cartierul Titan, profund nemulțumiți dfe iancțiunea primarului în această privință. Ba, mai mult, în PUZ coordonator al Sectorului 3, apreobat recent cu mare scandal, cele două parcuri figurează cu regim construibil.

Singura modalitate în care cetățenii Bucureștiului ar putea să se bucure din nou de aceste două parcuri este ca Primăria Capitalei să o despăgubească pe proprietară sau să o exproprieze pentru cauză de utilitate publică. Mai ales că Robert Negoiță este prieten la cataramă cu primarul general Gabriela Firea. Însă aceasta din urmă preferă să aloce peste 50 milioane de lei pentru biserici, prin bugetul pe 2019, în loc să reintre în posesia parcurilor retrocedate.

Acum, Robert Neghoiță cedează Parcul Brâncuși.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here