duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalSURSE Noul manager privat al Metrorex, numit în secret, după ce s-a...

SURSE Noul manager privat al Metrorex, numit în secret, după ce s-a „împăcat” cu sindicatul

-

Noul manager privat al Metrorex a fost desemnat în tăcere, departe de ochii presei și în condiții lipsite de transparență, ne-au dezvăluit surse din interiorul societății. Aceleași surse spun că Marin Aldea, cel care a asigurat interimatul până la „concurs”, a devenit manager privat numai după ce s-ar fi „împăcat” cu liderul sindicatului.

Luni, 13 iunie, s-au încheiat „ostilitățile” privind alegerea managerului privat la Metrorex. Dintre cei șase „finaliști” (trei din „interior”, restul din afara societății), a fost ales ca manager privat Marin Aldea, cel care avusese și „interimatul” până la desemnare.

Surse din interiorul Ministerului Transporturilor ne-au dezvăluit că Marin Aldea ar fi fost văzut, în urmă cu circa zece zile, la un restaurant „de fițe” din Herăstrău, împreună cu Ion Rădoi, liderul Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, și de Mihai Alexandrescu, președintele Consiliului de Administrație al Metrorex și în același timp președintele comisiei de selecție a managerului privat.
Marin Aldea, „copilul de suflet” (profesional vorbind), al fostului director general Gheorghe Udriște, a fost în trecut un apropiat al foștilor directori Aurel Radu și Cătălin Homor, vreme în care se spune că l-ar fi „trădat pe Rădoi”. Acum, după plecarea celor doi (Radu și Homor), i-ar fi promis lui Rădoi, spun sursele noastre, că îi va semna prelungirea, cu zece ani, a contractelor pentru spațiile comerciale de la metrou, principala sursă de finanțare a Sindicatului.

Informațiile par a avea o cu atât mai mare credibilitate, spun sursele noastre, cât timp nu a fost făcut cunoscut, nici măcar celorlalți cinci participanți, procesul verbal cu evaluarea/punctajul obținut de fiecare candidat în etapa finală. Aceleași surse ne-au mai spus că suspectează și oareșice ingerințe de la cele mai înalte nivele din Ministerul Transporturilor. Cetățeanul.net cere conducerii Metrorex să facă publice criteriille care au condus la desemnarea lui Marin Aldea drept manager privat.

Cetățeanul TV

4 COMENTARII

  1. Ce nu stiti voi:
    – Dl Aldea si-a inceput activitatea in campul muncii ca militian
    – a terminat facultatea si afost propulsat la IEMB ca informator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...