Cameleon Primarul pesedist Marian Ivan „se vrea” la loc în PNL

Pantelimon
Primarul de Pantelimon, Marian Ivan, a fost cununat de cuplul Firea-Pandele Sursa foto: Libertatea

SURSE – Cameleon de Pantelimon. Surse din PNL ne-au dezvăluit că primarul pesedist al orașului Pantelimon, Marian Ivan, ar negocia revenirea în partidul de guvernământ, pe care l-a părăsit pentru PSD în 2014. Primarul traseist de Pantelimon ar putea reveni în PNL chiar înainte de alegerile locale, în caz contrar urmând a-și pierde funcția.

Interesante sunt perspectivele politice ale zilelor noastre. Marian Ivan, primarul „de casă” al cuplului Gabriela Firea – Florentin Pandele, încearcă să revină în PNL-ul pe care l-a trădat în urmă cu șapte ani pentru PSD. Spunem primarul de casă date fiind strânsele legături dintre familii, pecetluite de jurămintele făcute în biserică de Ivan și de mireasa sa sub privirile radioase ale nașilor Firea și Pandele.

Primarul de Pantelimon, un traseist cunoscut

Acum Ivan poartă discuții pentru revenirea în PNL, prin culisele partidului de guvernământ. El ar negocia revenirea în PNL la nivel înalt, spun sursele noastre, deoarece Marian Ivan ar vrea să-și securizeze un nou mandat de primar al orașului Pantelimon. Dacă ar candida din partea PSD, șansele lui Ivan de a-și păstra fotoliul ar scădea dramatic, dacă ne uităm și la rezultatele din primul tur al alegerilor prezidențiale.

Este greu de crezut că zvonurile precum că Ivan ar negocia personal cu premierul Ludovic Orban ar fi altceva decât vorbe goale la un pahar de poșircă de Pantelimon, dar este interesant de speculat, nu-i așa, dacă primarul Ivan are binecuvântarea nașului de la Voluntari.

Altfel, Marian Ivan are trădarea în sânge: consilier local PSD între 2004 șii 2008, a ajuns primar PDL în 2008. În 2012 a fost reales primar, dar de la PNL, pe care l-a trădat în 2014 când a trecut la PSD, partid din care a câștigat și mandatul din 2016. „Nu sunt trădător, de fapt m-am întors acasă, a spus atunci despre PSD Marian Ivan.

Acum „acasă” e la loc la PNL! În definitiv, o vorbă veche spunse „Unde e bine, acolo e patria” (UBI BENE, IBI PATRIA). Alții ar spune, poate justificat, că șobolanii părăsesc primii corabia care se scufundă. Rămâne de văzut dacă liderii liberali chiar „vor pune botul” la „vrăjeala” pesedistă.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.