George Simion a dezvăluit ce salariu încasează de de la Parlament

Deputatul AUR, George Simion, a dezvăluit ce salariu încasează de la Parlament. El s-a filmat chiar în momentul când a mers să-și ridice drepturile bănești.

 În filmarea postată pe Facebook, George Simion a făcut ironii la adresa colegilor din celelalte partide despre care spune că pleacă în Dubai pe banii românilor.

„Ca să înțelegeți voi cât câștigă un parlamentar, în plicurile astea sunt bani. Pui de chirie, pui de diurnă, pui de transport… Păi, vreți să se transporte singuri parlamentarii până în Dubai? Opt parlamentari pleacă în Dubai. Gorghiu, Cîțu, Fenechiu, unul de la UDMR. Din banii voștri! Statul român dă vreo 12.000 de euro pe lună doar așa… ce vedeți și ce vă arăt eu!

Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor să își plătească un Crăciun în Dubai, așa că se duce Gorghiu, cu Fenechiu, cu Cîțu, frumos în Dubai, pe banii voștri, românilor! Uite, ca să vă arăt… 12.168 de lei. 90% din această sumă eu o donez în fiecare lună”, a spus George Simion într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here