EXCLUSIV. Oprescu a cumpărat paturi de un milion de euro de la o firmă care nu livrează pături. Edilul se pregătește de marele cutremur

Tot mai mulți directori a lui Oprescu sunt vizați de anchete
Sorin Oprescu
sorin oprescu

Edilul-șef al Capitalei a decis, pe 17 decembrie, să achiziționeze paturi de campanie pentru școli și pentru Național Arena. Potrivit surselor noastre, autoritățile bucureștene s-au speriat de ultimele seisme și au decis să achiziționeze cele necesare pentru a adăposti oamenii în cazul unui cutremur. Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, edilul-șef și-a dat acordul pentru a cumpăra nu mai puțin de 12.600 de paturi care au costat 4,082 milioane de lei, adică aproximativ un milion de euro.

Cumpărate de o firmă cu un singur angajat

Reporterii noștri au verificat firma de la care Sorin Oprescu a decis să cumpere păturile. METTY ENGINEERS SRL are un  singur angajat, potrivit datelor obținute de la Ministerul Finanțelor, iar societatea are ca domeniuu de activitate lucrări de construcții rezidențiale și nerezidențiale, nicidecum fabricarea sau distribuirea de paturi.

Acestea ar urma să fie distribuite în școli, iar o parte vor fi depozitate pe Național Arena, potrivit contractului. Tot acolo au mai fost depozitate oale de ciorbă și paturi speciale de campare care au și veioză cu baterii, fiecare.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.