vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalEXCLUSIV FOTO+VIDEO Continuă ofensiva PSD împotriva presei. Robert Negoiță ridică chioșcuri de...

EXCLUSIV FOTO+VIDEO Continuă ofensiva PSD împotriva presei. Robert Negoiță ridică chioșcuri de ziare, noaptea ca hoții

-

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță ridică chioșcuri de ziare în toiul nopții și continuă astfel ofensiva edililor PSD din București împotriva presei.

Cetateanul.net va prezintă imagini în exclusivitate de la o operațiune-fulger desfășurată noaptea trecută, când de pe raza Sectorului 3 au fost săltate de angajații Primăriei nu mai multe chioșcuri de ziare. Pe lista finală vor fi 34.

Și lucrurile nu se vor opri aici, susțin surse din cadrul Primăriei Sectorului 3, care au dezvăluit că Negoiță ridică chioșcuri de ziare. Astfel, primarul intenționează să ridice toate chioșcurile de difuzare a presei din sector. Doar cele aparținând rețelei Acces Press, companie deținută de fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu, vor avea permisiunea de a vinde ziare în sectorul condus de Robert Negoiță.

Primar care, în urmă cu două luni, i-a chemat pe chioșcari, pe rând, la sediul Primăriei, pentru a le lua la puricat contractele. Cum nu a reușit să-i determine să renunțe de bunăvoie la afacerile lor, acum Negoiță ridică chișcuri de ziare.

Negoiță ridică chioșcuri de ziare. Ca Tudorache

La finele lunii septembrie, Cetateanul.net a dezvăluit intenția primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, de a scăpa de absolut toate chioșcurile de difuzare a presei din unitatea administrativ-teritorială pe care o păstorește din 2016.

Silviu Novac, împuternicitul lui Dan Tudorache pentru această ”operațiune specială”, a recunoscut la vremea respectivă că primarul vrea să scape de toate chioșcurile de ziare. Întrebat dacă în cele din urmă se ridică toate chioșcurile de ziare din Sectorul 1, el nu a negat: ”Eu știu, până la urmă… n-aș putea să vă zic. Deocamdată, nu le ridicăm decât pe cele care au dispoziție (de primar – n.red.)”.

Și în cele din urmă primarul a ridicat la greu chioșcuri de ziare, chiar dacă a amânat intervenția câteva zile după ce a trimis somații către difuzorii de presă prin care erau îndemnați să-și demoleze singuri construcțiile. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, au venit oamenii Primăriei Sectorului 1 și au ridicat chioșcurile de ziare, pe care le-au urcat pe platforme și le-au dus într-un spațiu de depozitare de la marginea orașului.

Acum, Negoiță ridică chioșcuri de ziare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...