Despre extremismul PNL

Roland Cătălin Pena

Raluca Turcan, fără de care – dacă n-ar fi ministru la ceva, la care oricum nu se pricepe -, statul eșuat al lui Iohannis n-ar fi chiar atât de eșuat, și-a făcut datoria față de partid, luni seara, la emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea TV, punând „extremism” în ventilatorul sexo-marxismului de care s-a infectat, fără scăpare, PNL.

Fosta, actuala și, să sperăm, că nu viitoarea ministru, după ce s-a pupat cu măiestrie de contorsionistă singură în cur, a încercat, conform punctajului de la partid, să pupe în cur și curentul „corect politic”, „progresist”, „sexo-marxist” numind AUR și, vai, USR partide extremiste.

Citește și Comunismul s-a întors! Singura noastră șansă este să-l primim cum i se cuvine

Când Anca Alexandrescu a întrebat-o pe ce bază face această etichetare, a început să mestece noua limbă de lemn, sexo-marxista europeană.

Fiind de față, vă pot spune eu cam ce a vrut și nu prea a reușit să transmită botoșăneanca care a pus stăpânire pe Sibiu – doamna Turcan fiind din Botoșani, dar, vezi Doamne, s-a îndrăgostit de orașul lui Iohannis după ce partidul a trimis-o să candideze acolo:

Toți care nu urmează linia oficială de la Bruxelles, via slugarnicul guvern PSD-PNL, sunt extremiști!, în viziunea actualei axe Washington-Comisia Europeană-București.  

Ei, bine, iată de unde vine „lumina” peneliștilor, că se răsucesc Brătienii în morminte dacă le spunem liberali ăstora din subordinea generalului Ciucă:

De la comuniștii sexo-marxiști care conduc UE, șefa Ursula fiind nemțoaică,  și le-au dat „lumina” ca s-o „implementeze” în rândul românilor, dar doamnei Turcan nu prea i-a ieșit:

„Ministerul de Interne german a anunțat crearea în cadrul serviciilor secrete a unei „unități de identificare precoce” pentru a detecta cât mai timpuriu posibil „campaniile de dezinformare de extremă dreapta și străine”, scrie AICI, sub titlul „Născut Suspect: Germania înființează Poliția Pre-Crimă – Urmărit pentru ce AI PUTEA FACE”.

În copilăria mea, când mă certam la grădiniță că unul mă făcea extremist, pardon, prost, replica era imbatabilă:

„Cine zice, ăla e!”.

Azi, specimene îndoctrinate cu comunism de gen sexo-marxist, ca doamna Turcan și aliații săi la conducerea României, sar peste grădiniță și se înscriu direct la doctorat!

De unde ne-am pricopsit cu statul eșuat!

Și, dacă am ajuns la „cine zice, ăla e!”, hai să trecem, la nivelul următor, „cine face, ăla e!”.

Naziștii le-au pus „steaua galbenă” în piept evreilor, nouă, românilor, PNL, în „pandemie”, ne-a pus condiția, ca să ieșim din case, să avem adeverința de vaccinat la vedere, iar poliția ne căuta să constate dacă am acceptat arestul la domiciliu, pentru vina că unii dintre noi mai și tușeau.

Vedeți vreo asemănare cu extremismul, doamna Turcan?

Apropo, despre comunismul din România dintre 1945 și 1989 ce părere aveți? A fost sau nu extremism? Dar despre nazismul vostru din pandemie?

EXTREMIȘTILOR!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.