sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalDe la ăștia nici un pahar cu apă să nu primești!

De la ăștia nici un pahar cu apă să nu primești!

-

Vi s-a întâmpat să cereți, la restaurant, un pahar cu apă chioară și să fiți refuzați? Mie, nu! Atunci ce i-a mânat pe parlamentarii noștri în luptă?

Toți suntem de acord cu vorba aia că e important ca la bătrânețe să ai pe cineva care să-ți dea un pahar cu apă, dar să te ferească Dumnezeu să ți-l dea vreun politruc. Și toți știm cum Bulă, vrând să facă o faptă bună, a forțat o babă s-o traverseze strada.

Citește și Păzea! Propaganda noii nomenklaturi te pândește după fiecare colț

Cam ca Bulă au procedat și parlamentarii români care au votat tâmpenia de lege care obligă restaurantele să ofere clientului un pahar cu apă de la robinet, gratis, vezi Doamne!

Asta în condițiile în care la mai toate toaletele din restaurante dai peste un afiș pe care scrie mare „Apa nu este potabilă!”.

Ba, mai mult de jumătate dintre români (51%) nu consideră apa de la robinet o sursă sigură de hidratare, arată un studiu realizat în patru ţări din Europa Centrală şi de Est (ECE), inclusiv România.

Conform informaţiilor colectate de compania Waterdrop, 84,9% dintre respondenţi consideră că apa de la robinet nu este o sursă sigură de hidratare, iar din acest procentaj 51% îi este atribuit României, comparativ cu Republica Cehă, care are un procentaj de doar 5,9% privind răspunsurile negative. Ca alternativă de consum, majoritatea persoanelor optează pentru apa îmbuteliată sau cea filtrată.

Ca să fiu mai clar, este vorba de proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.7/2023 privind calitatea apei destinată consumului uman, care transpunea în lege o directivă europeană în acest sens adoptată în 2020 și care ar fi trebuit să devină lege în fiecare țară din UE până la 12 ianuarie 2023, potrivit expunerii de motive.

Unul dintre obiective este promovarea consumului de apă potabilă de la robinet. În forma inițială, proiectul nu prevedea obligația oferirii gratuite de apă potabilă de robinet nici pentru administrații și clădiri publice, și nici pentru restaurante, cantine și servicii de catering.

Legea doar le “încuraja” să facă acest lucru.

Dar, bravii noștri făuritori de legi cretine vor să se dovedească slugile perfecte ale neo-marxismului bruxellez.

Modificarea a venit doar pentru sectorul privat și s-a transformat în obligație după un amendament depus de deputatul PNL Virgil Popescu, ăla care a făcut prăpăd ca ministru al Energiei, și deputatul neafiliat Andi Gabriel Grosaru.

„Slăvit” să le fie numele!

Dar, parcă ar fi singura lege tâmpită gândită și votată de niște idioți utili… Și promulgată, într-o veselie, de președintele Iohannis.

Uitați-vă, ca un exemplu, doar la ce  tocmai, au propus Alina Gorghiu (PNL) și Laura Vicol (PNL) cu finanțarea partidelor în funcție de numărul femeilor alese pe listele lor… Potrivit mizeriei numite „Corectitudine politică” nu mai contează deloc ce ai în cap, ci doar ce ai între picioare!

D-aia insist: De la ăștia nici un pahar cu apă să nu primești! Că orice „dar” de la ei este otrăvit! Fie el în pahar, fie între picioare…

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...