Cum a fost surprins Cristian Popescu Piedone pe o stradă din Galați. Reacția oamenilor

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5 al Capitalei, recunoscut pentru faptul că supraveghează personal lucrările din sector, nu se dezminte.

Aflat la Galați, edilul a fost surprins în timp ce… dădea la lopată. Trecătorii l-au recunoscut imediat și s-au uitat lung la el, potrivit Cancan.ro.
Jurnaliștii de la Cancan au prezentat imagini neașteptate cu primarul Sectorului 5 al Capitalei. Cristian Popescu Piedone a fost surprins pe o stradă din Galați.

Cristian Popescu Piedone nu fuge de muncă, iar atunci când este nevoit se pune pe treabă. În urmă cu două zile, candidatul la Primăria Capitalei a publicat un filmuleț în care apărea alături de mai mulți muncitori. Edilul chiar a făcut cu ei o masă câmpenească în plină stradă. Mulți au fost surprinși să îl vadă în această ipostază. Nici de această dată, aflat la Galați, edilul nu a stat degeaba.

Trecătorii au fost surprinși atunci când l-au văzut pe edil la lopată și s-au uitat lung la el. Se poate observa în imagini că primarul Cristian Popescu Piedone este foarte implicat în ceea ce face și a muncit din greu, alături de câteva persoane.

FOTO: Cancan.ro

Îmbrăcat lejer și vizibil transpirat, Cristian Popescu Piedone nu s-a lăsat până nu a dus ”lucrarea” la bun sfârșit. De altfel, nu este pentru prima dată când edilul este văzut muncind cot la cot cu angajații săi.

Cristian Popescu Piedone: ”Nu îmi e frică de bau-bau”

În ultimele zile, au apărut zvonuri conform cărora Cristian Popescu Piedone. Edilul a desmințit însă zvonurie și a spus că nu-i e frică de „bau-bau”.

„NU ÎMI ESTE FRICĂ DE BAU-BAU! NU ÎMI RETRAG CANDIDATURA LA FUNCȚIA DE PRIMAR GENERAL AL BUCUREȘTIULUI! Săgețile pe care le trageți în mine, minut cu minut, ajung direct în scutul cetățenilor care mă susțin! NU concurez cu nicio persoană! NU mă bat cu nicio persoană! NU am niciun meci de câștigat! Bucureștiul nu este ring de box și nici disciplină sportivă! BUCUREȘTIUL este orașul meu natal și CAPITALA țării mele! BUCUREȘTIUL este casa bucureștenilor care îl iubesc, care îl respectă, care muncesc pentru bunăstarea lui! EU DOAR LUPT CU LENEA ȘI CU POLITICA OTRĂVITĂ! Mă amenințați? Mă loviți? Mă înjurați! Mă umiliți? Duc! Am spatele bătătorit de ura voastră! CETĂȚENII SUNT SĂTUI DE VOI! CETĂȚENII ȘTIU CINE SUNTEȚI! CETĂȚENII ȘTIU CE PUTEȚI! CETĂȚENII MI-AU FĂCUT SCUT ÎMPOTRIVA ATACURILOR VOASTRE

NU ABANDONEZ! CETĂȚENII SUNT LÂNGĂ MINE! DACĂ MĂ LEGAȚI, DACĂ MĂ OMORÂȚI, EI RĂMÂN SĂ MĂ RĂZBUNE! GATA CU BATJOCURA! GATA CU MINCIUNA! SUNTEM MULȚI ȘI NU NE PUTEȚI RĂPUNE ! Desigur, ORICINE CREDE ÎN IZBÂNDA CETĂȚENILOR, ORICINE VREA SĂ FACĂ POLITICĂ DOAR ÎN INTERESUL CETĂȚENILOR, ORICINE ARE BUCUREȘTIUL ÎN INIMĂ (nu doar în buletin), ORICINE VREA CU TOT SUFLETUL SĂ NE SUSȚINĂ ESTE BINE-VENIT! Epilog: COȘMARUL NOSTRU SE ÎNCHEIE ÎN SEARA DE 9 IUNIE, COȘMARUL VOSTRU ABIA ATUNCI ÎNCEPE! Cu respect pentru oameni, primarul PIEDONE”, este mesajul publicat de edilul Sectorului 5 pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.